درباره ما

درباره ما

موسسه حقوقی سهای عدل مهاجر

دیباچه

بشر در قرن بیست و یکم مواجه با دنیایی شده است که سرعت عجیب و بی بدیل علم و فناوری و رشد شاخه ها و حرفه های متفاوت ، پیچیدگی روز افزونی نسبت به قبل برایش فراهم آورده است و انسان باید هر روز برای درک و هماهنگی با محیط پیرامون و ارتقای زندگی خود تلاش نماید
گسترش فناوری الکترونیک و بهره گیری از آن در تمام بخش های زندگی انسانی امری اجتناب ناپذیر شده است بگونه ای که مسیر بهره مندی افراد از خدمات عمومی جامعه چه در حوزه شهری ، (داخلی ) و بیرونی در محیط بین المللی در تمامی حوزه های فعالیت اقتصادی و سیستم بانکی ، مالی و همینطور آموزشی بدون فناوری الکترونیک بی معنا شده است و سیستم سنتی ارتباط بشر و مراجعه به سازمان های خصوصی و دولتی با وجود گسترش شدید کاربری فناوری الکترونیک هر روز کم رنگ تر و بگونه ای دیگر تبدیل شده است و دانشمندان با رویکرد فناوری اطلاعا ت و ارتباطات تمامی شاخه های علوم تجربی و انسانی را بر مبنای آن مدیریت و به سمت جلو سوق می دهند، لذا در فضای مدرن امروز که افراد اطلاعات روزمره خود را به راحتی در زمانی محدود در فضای Ict دریافت می نمایند مستلزم آن است که دانشمندان و اساتید حقوق نیز جهت ارتقای فکری و آموزشی علم آموزان حقوق وتغذیه افراد عادی جامعه از دوره سنتی خود گذر نمایند تا با سرعت بالای دنیای مدرن دچار عقب ماندگی نگردند.
علم حقوق مسئول تعیین و تعریف حقوق و وظایف متقابل افراد در روابط کاری و انسانی می باشد ، لذا در جامعه ای که حرفه و مشاغل متعدد تخصصی به تبع رشد علمی متولد شده است باید راهی یافت که هم وظیفه اصلی علم حقوق در تدوین و تنظیم مقررات جدید به درستی و در زمان کوتاه انجام گیرد و هم وظیفه مهم دانشمندان علم حقوق در آموزش و فراگیری این علم در بین جامعه حقوقی و افراد جامعه در بستری آسانتر و سهل الوصول و سریعتر صورت پذیر است که هر دوی این مولفه نیازمند بهره گیری از فناوری جدید ارتباطات و اطلاعات می باشد.
بسیاری از اندیشمندان علم حقوق بر این باور هستند که وقتی «یک وکیل به صورت انفرادی و در دفتر وکالت خود فعالیت می‌نماید، نمی‌تواند فعالیت خود را در یک حوزه خاص متمرکز کند. کما اینکه با توجه به تعداد مراجعین به یک دفتر وکالت، اگر وکیل بخواهد خود را به یک رشته تخصصی محدود نماید، بخش قابل توجهی از مراجعین و موکلین خود را از دست خواهد داد. با این وصف یعنی با وجود بیش از 50 هزار وکیل دادگستری عضو کانون و انبوهی از بیکاران فارغ التحصیل رشته های حقوقی و وجود ده ها میلیون اختلافات حقوقی ثبت شده و ثبت نشده در کشور، راه مدیریت و ساماندهی امور در جهت تعمیق و توسعة استراتژیک خدمات حقوقی در سطوح مختلف جامعه چیست؟ چگونه می توان به انبوه سازی خدمات حقوقی پرداخت؟ چگونه می توان از خطاهای حرفه ای وکلا کاست؟ چگونه می توان سیستم نوینی را برای ارائه خدمات حقوقی جامع و یکپارچه به جامعه هدف ایجاد کرد؟ چگونه می توان سهم کانون های وکلا در بهداشت حقوقی سیستم های مالی و اقتصادی کشور را ارتقاء داد؟ و بالاخره آیا راه جدیدی برای تأمین بهینه حقوق شهروندی هموطنان دائر بر برخورداری از مشاوره های حقوقی مستمر و جامع وجود دارد یا خیر؟
پاسخ به این سوالات از رهگذر توسعه ارائه خدمات حقوقی با ابتنای بر کارِ گروهی است. تا زمانی که وکلا در قالب های سنتی دفاترِ حقوقی به ارائه خدمات ، آن هم عمدتاً در قالب قبول وکالت در دعاوی می پردازند، نمی توان انتظار داشت تا سطح کمی و کیفی ارائه و استفاده از خدمات حقوقی بهبود یابد. لذا ما بعنوان جمعی از دانش آموختگان علم حقوق در کشور جمهوری اسلامی ایران ، همگام با تصمیم مسئوولین محترم قوه قضاییه جهت ایجاد سامانه های مختلف خدمات حقوقی و قضایی ، اقدام به ایجاد موسسه حقوقی در راستای ارتقای آموزش قوانین و مقررات در دو شاخه ساماندهی و ارتقای علمی مختص به وکلا و دانشجویان حقوق و شاخه دوم آموزش گام به گام آحاد جامعه با حقوق متصوره خود و ضمانت های اجرایی آن نمودیم تا به چنین باوری جامه عمل بپوشانیم.

معرفی شرکت

موسسین سهای عدل مهاجر در راستای این اهداف خود اقدام به ایجاد کار گروهی متشکل از اساتید و دانشجویان حقوق نموده که در شاخه های تخصصی حقوق اقدام به ارائه خدمات حقوقی در سطح عادی و پیشرفته نماید تا مامنی امن و به دور از خطا برای جامعه حقوقی و همینطور داوطلبانی که از میان دانشجویان رشته حقوق و مرتبط با آن هستند، باشند و به پاسخگویی به نیازهای حقوقی گروه های مختلف و خصوصا آسیب پذیر اجتماعی بپردازند.
در موسسه حقوقی سهای عدل سهای مهاجر علاوه بر كمك و مساعدت به گروه های آسیب پذیر و مستضعف، دانشجویان حقوق نیز طی آشنایی با روش های عملی وكالت و مشاوره، مهارت های لازم را جهت حضور موثر در زندگی حرفه ای خود به دست می آورند. این پروژه ضمن در نظرگرفتن اهداف خیرخواهانه در چارچوب طرح دسترسی به عدالت آموزشی و ارتقاء سواد حقوقی جامعه ایرانی و ارائه انواع خدمات حقوقی با همکاری موسسات معتبر حقوقی و اساتید برجسته دانشگاهی مبتنی بر مکانیزمی هوشمند که کمک شایانی به افراد خواهد کرد، به اجرا در آمده است. موسسین حقوقی سهای عدل مهاجر بر این باور هستند که وکلا و حقوقدان ها در مقام پیشگیری از بروز اختلافند و آنها در جوامع پیشرفته کارکردی ساری و جاری در زندگی مردم دارند نه اینکه صرفا با بروز اختلاف برای حل و فصل قضایا محلِ مراجعه باشند ، لذا تلاش ما این است که در کنار ایجاد دانشنامه بی بدیل حقوقی و مشاوره هوشمند در جهت نهادینه شدن فرهنگ استفاده از وکیل در جامعه ایرانی گام برداریم و همچنین به گونه ای ویژه و متمایز به آموزش مهارت های وكالت و آشنایی با سیستم حقوقی و قضایی نیز بپردازیم و به ملموس شدن حضور وکلا و حقوقدان ها در زندگی مردم عزیز ایران کمک نماییم. چون بی تردید وكالت یكی از بنیادی ترین عناصر متشكله و تكمیل كننده سیستم حقوقی و قضایی می باشد که بدون آن سخن گفتن از عدالت سخت می نماید.